Olen tullut siihen tulokseen, että se, etten koskaan saa tästä kodista siistiä, johtuu vain siitä, että se on liian pieni. Ei ole tarpeeksi avaraa, vaikka on vain vähän tavaraa ja kaikki  viivasuorassa ja valkoista, silti on kaaos. Täytyy ostaa lisää tolua, sitä suihkutettavaa, käyttövalmista yleispuhdistajaa, se on ihan ykkönen. Ja swifferduster, se tarvitaan, mutta miten noi vaatekaapit saa pysymään siistinä..? pinot on aina vinossa, pitäisi olla vaan ripustustankoja, ei juuri nimeksikään hyllyjä, eihän ne vaatteet niissä pysy edes siististi pinoissa, puhumattakaan värijärjestyksestä. Täytyy tehdä jotain, paska, sekoan.

Sitten on noi portaat, niisä on aina pölyä ja hiuksia, HIUKSIA !! olen porrassiivooja, töitä kolmesti viikossa, eikä sekään riitä.

Mutta sisään ei porota, luojalle kiitos siitä. Jokaisena elämäni keväänä olen tehnyt pienen kuoleman, kun aurinko tulee armotta sisään paljastamaan ihan hemmetin kaiken. Tässä kodissa se ei tule, se on ehkä minun pelastus, luulen etten enää olisi.

Aika sekopäistä.

Hyvästi.